Gellak teennagels

Wekenlang perfect gelakte teennagels.

Als iets te mooi klinkt, dan is dat vaak ook zo - maar niet met gellak!
Bij een gellak wordt de semi-permanente lak op je teennagels aangebracht en vervolgens uitgehard onder een uv-lamp. Het resultaat mag er dan ook zijn: hoogglanzende en sterke nagels die niet beschadigen, en dat zonder droogtijd.

Van pas gelakte teennagels wordt iedereen blij. Wat minder fijn is, is wanneer je de pedicure salon uitstapt en je nagellak al meteen beschadigd raakt. Verwoeste lak is niet alleen een bron van ergernis, maar het is natuurlijk ook hartstikke zonde! Afbladderende lak, gechipte nagellak en krassen op je mooie laklaag is compleet verleden tijd met een gellak pedicure.

Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi. Je teennagels groeien een stuk langzamer dan je vingernagels en daarom is gellak de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat of geen omkijken wilt hebben naar nagellak die dof wordt of loslaat. Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN GELLAK bij de PEDICURE?

Ter voorbereiding op het lakken worden de teennagels in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Nadat de nagels zijn gedesinfecteerd en ontvet, krijgen je nagels een laagje basecoat, 2 lagen gellak en ten slotte de topcoat voor een mooie finish. Na iedere laag stop je je tenen kort onder de uv-lamp zodat de laklaag uit kan harden. Wanneer de topcoat erop zit en is uitgehard, dan is de gellak ook écht droog, chip-proof en helemaal ready to go! Gellak wordt ook wel een semi-permanente nagellak genoemd, maar laat je hierdoor niet misleiden! De kleur en de lak zien er na een paar weken nog perfect uit en de glans is dan nog helemaal intact. Aangezien je nagels gewoon doorgroeien, is het na een poosje weer tijd om de lak te laten verwijderen of om nieuwe gellak aan te laten brengen.

Natuurlijk kan je ook voor gellak kiezen na een

pedicurebehandeling